Door RRR-Advice BV

De Universiteit Utrecht, met zijn rijke geschiedenis en karakteristieke oude gebouwen, stond voor de uitdaging om de koeling en warmte te moderniseren met het WKO max. scenario, zonder afbreuk te doen aan hun bestaande gebouwen en hun comfort niveau. Als RRR-Advice BV zijn we met trots partner van de universiteit geweest om duurzame oplossingen te vinden die zowel het comfort van de gebruikers verbeteren alsmede de ecologische voetafdruk verminderen.

Tezamen met een eigen team van WKO expert, software expert, projectmanager, adviseur en kwaliteitscontrole expert, hebben we samen met de Electrical and Instrumentation (E/I) experts, duurzaamheidsexperts, projectmanagementexperts en het management van de Universiteit Utrecht, geassisteerd met het ontwerp en de implementatie van een nieuwe software van de WKO installatie (PRIVA) en geholpen bij de kwaliteitsprocessen t.b.v. de commissioning voor huidige en toekomstige Warmte-Koude Opslag (WKO) installaties van de Universiteit Utrecht. Hierbij worden de operaties nauwgezet afgestemd op ISO 9001- en ISO 14001-normen, waarbij kwaliteitsnormen naadloos worden geïntegreerd in de multidisciplinaire omgeving van WKO-installaties. Zodat de bronzijde en gebouwzijde goed kunnen communiceren.

  • Onze samenwerking strekt zich uit tot het versterken van huidige contract, waarbij we samenwerken met verschillende disciplines om kwaliteitscriteria binnen contractuele overeenkomsten vast te stellen, met als doel optimale projectresultaten te bereiken.
  • Een innovatieve aanpak omvat het integreren van kwaliteitsborgingseisen in het lopende aanbestedingsproces en/of bestaande project.
  • Tijdens de inbedrijfstellingfase hebben we kwaliteitscontroleplannen uitgevoerd en verfijnd. Dit omvat het waarborgen van gestroomlijnde documentatie en het verbeteren van testprocedures voor een vlotte overgang naar operationele fasen, waarbij de controle van de technische omgeving van elektrische en instrumentatie van cruciaal belang is. Hierbij valt te denken aan de kalibratie van softwareprogrammering, sensoren en communicatie tussen verschillende secties van de installatie i.s.m. installatie/WKO partijen en adviseurs van de universiteit.

Een ander belangrijk aspect van onze rol is het ontwerpen van een beheer om voortdurend het pionieren van preventieve onderhouds- en kwaliteitsinspectieprotocollen van de WKO in onderhoud en operaties te bevorderen. Deze voortdurende inspanning vergroot verder de betrouwbaarheid van het systeem en minimaliseert de downtime en foutmeldingen.